EducaMultimedia utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia de navegación y realizar tareas de analítica. Si continúa navegando, entendemos que acepta nuestra política de cookies.

976 109 700
Teletubbies: Plou I Fa Sol (VERSION EN CATALÁN)
Descatalogado

Teletubbies: Plou I Fa Sol (VERSION EN CATALÁN)

Directores: Vic Finch David Hiller
Ref: 15320
Ver descripción detallada
Fecha lanzamiento: 31/08/2005

Sinopsis

La Poli canta una cançó al cel blau i juga en un bassal blau... En Tinky Winky veu un núvol especial i espurnejant... La Laa-Laa recorda Teletubbylandia nevada i en Dipsy llegeix un llibre màgic. Tots els Teletubgbies veuen alguna cosa especial al cel:...

Géneros

Detalles

Sinopsis completa

La Poli canta una cançó al cel blau i juga en un bassal blau... En Tinky Winky veu un núvol especial i espurnejant... La Laa-Laa recorda Teletubbylandia nevada i en Dipsy llegeix un llibre màgic. Tots els Teletubgbies veuen alguna cosa especial al cel: vermell, carbassa, groc, verd, blau, anyil i lila. Quin arc de Sant Martí més bonic! Quan els molins màgics giren, els Teletubbies poden veure nens que fan castells de sorra, que fan volar estels i xipollegen als bassals mentre passegen.. Teletubbies és un programa preescolar dissenyat per ajudar els nens a coordinar observació, l´atenció i la comprensió..

Características

.Menús interactivos, Acceso directo a escenas.

Comentarios

Se el primero en escribir un comentario

Es necesario estar registrado para añadir un comentario

Los clientes que compraron este producto también compraron