EducaMultimedia utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia de navegación y realizar tareas de analítica. Si continúa navegando, entendemos que acepta nuestra política de cookies.

976 109 700
Teletubbies: Sorpreses Magiques (VERSIÓN EN CATALÁN)
Descatalogado

Teletubbies: Sorpreses Magiques (VERSIÓN EN CATALÁN)

Directores: Vic Finch David Hiller
Ref: 15310
Ver descripción detallada
Fecha lanzamiento: 24/02/2005

Sinopsis

Què és aixó? - pregunten en Tinky Winky, en Dipsy, la Laa-Laa i la Po. Juguen i s ho passen bé amb una font màgica, una catifa màgica, una regadora màgica i una caixa. Una caixa que no és una caixa qualsevol, és una caixa amb una gran sorpresa! I també hi...

Géneros

Detalles

Sinopsis completa

Què és aixó? - pregunten en Tinky Winky, en Dipsy, la Laa-Laa i la Po. Juguen i s ho passen bé amb una font màgica, una catifa màgica, una regadora màgica i una caixa. Una caixa que no és una caixa qualsevol, és una caixa amb una gran sorpresa! I també hi passen coses màgiques, a Teletubilàndia: creix un arbre, apareix una casa, hi ha tres vaixells que naveguen... I quan el molinet de vent comença a rodar, els Teletubbies veuen nens i nenes de debò que juguen a fer ombres xineses i que es disfressen per Carnaval. Als nens els agraden molt les sorpreses i els encantarà veure com els Teletubbies viuen experiènces màgiques. Teletubbies és un programa preescolar, dissenyat per ajudar els nens a coordinar observació, atenció i comprensió.

Características

.Menús interactivos, Acceso directo a escenas.

Comentarios

Se el primero en escribir un comentario

Es necesario estar registrado para añadir un comentario

Los clientes que compraron este producto también compraron