EducaMultimedia utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia de navegación y realizar tareas de analítica. Si continúa navegando, entendemos que acepta nuestra política de cookies.

976 109 700
Barcelona Ciutat Neutral ( 2 DVD +1 CD )

Barcelona Ciutat Neutral ( 2 DVD +1 CD )

Directores: Sonia Sánchez
Ref: 59478
Ver descripción detallada
Fecha lanzamiento: 01/12/2011

Sinopsis

Miniserie ambientada en la capital catalana durante la primera guerra mundial. La obra, que constará de dos capítulos de 90 minutos y que se está grabando en Barcelona y el Maresme con un presupuesto de 2,7 millones de euros, cuenta con 100 técnicos, 70...
Encargar 

17,95 €
 Añadir al carrito

Detalles

Sinopsis completa

Miniserie ambientada en la capital catalana durante la primera guerra mundial. La obra, que constará de dos capítulos de 90 minutos y que se está grabando en Barcelona y el Maresme con un presupuesto de 2,7 millones de euros, cuenta con 100 técnicos, 70 actores y más de 800 figurantes que aparecen en más de 40 localizaciones. Sònia Sánchez, la directora, dice que se trata de «una historia de personajes que se hacen mayores» en un escenario de «alto valor añadido». La trama se sitúa en agosto de 1914, en un barco de exiliados que nunca llega a zarpar y en el que coinciden los protagonistas, interpretados por Bernat Quintana y Nausica Bonnin, que ya han trabajado juntos en El cor de la ciutat. También actúa Lita Claver La Maña, como la Malafiga, quien tiene como amante al intrigante Vélez (Pep Anton Muñoz, Don Jaume el Conquistador ).

CATALA La Primera Guerra Mundial acaba d"esclatar quan un grup de joves coincideix al port de Barcelona amb la intenció d"agafar un vaixell que no salparà mai. Allí es coneixen el Karl i la Glòria, que comparteixen l"espera amb el Sebastià i la Caterina, un matrimoni de joves pagesos; el Cinto, un pillastre que no coneix límits, i la Maria, que només vol triomfar al món de la revista. Karl és un jove arquitecte de bona família que intenta fugir d"una vida que l"atrapa; Glòria, una sindicalista plena d"ideals. Aquella llarga nit naixerà una amistat que els posarà tots a prova i que els ha d"acompanyar en aquest temps turbulents. Al Karl i a la Glòria aquesta amistat els obre la porta a un sentiment molt més profund, un amor que els sorprèn i sacseja. Aviat, però, els dos amants s"adonen dels obstacles a què s"enfronten. Les diferències entre els mons que habiten i l" hostilitat amb què es contemplen semblen insalvables. El pare d"ell és un membre de la recentment creada Mancomunitat de Catalunya; el d"ella, un anarquista acusat d"atemptar contra l"ordre públic i sobre qui pesa una condemna a mort... Tot sembla conspirar contra el delicat equilibri que sosté aquella societat. El món sencer canvia davant els ulls de tots, i el futur s"amaga en un horitzó ben fosc. En aquesta època inestable, marcada per les intrigues i la guerra a Europa, només els innocents i els enamorats gosen somiar un futur millor. Els nostres protagonistes s"atreveixen a fer-ho..., però acaben descobrint que la seva felicitat ha de pagar un preu molt alt.

Comentarios

Se el primero en escribir un comentario

Es necesario estar registrado para añadir un comentario

Los clientes que compraron este producto también compraron