EducaMultimedia utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia de navegación y realizar tareas de analítica. Si continúa navegando, entendemos que acepta nuestra política de cookies.

976 109 700
Serrallonga (Miniserie de TV) (Catalá)
Descatalogado

Serrallonga (Miniserie de TV) (Catalá)

Directores: Esteve Rovira
Título original: Serrallonga
Ref: 102209
Ver descripción detallada
Fecha lanzamiento: 03/07/2018

Sinopsis

Aquesta producció és una obra amb moltes virtuts per a nosaltres. És l'expressió d'un gran projecte pensat per fer un gran espectacle televisiu' ha explicat Mònica Terribas, directora de TVC a la presentació de la minisèrie, que s'ha fet al Palau Moja de...

Detalles

Sinopsis completa

Aquesta producció és una obra amb moltes virtuts per a nosaltres. És l'expressió d'un gran projecte pensat per fer un gran espectacle televisiu' ha explicat Mònica Terribas, directora de TVC a la presentació de la minisèrie, que s'ha fet al Palau Moja de Barcelona, un dels escenaris del rodatge. També ha volgut destacar que ara 'el contingut s'ha de viure a través de totes les plataformes possibles i "Serralllonga" n'és un exemple perquè és també una novel·la, un còmic, una banda sonora, té vida al web i, en un futur, serà un DVD'.

La minisèrie mostra Serrallonga amb la seva família, amb la seva banda i amb els nobles de l'època. El retrata en baralles, emboscades, atemptats, conspiracions i trobades amoroses apassionades. 'Jo sóc del Montseny i el bandoler, va néixer per aquelles terres. Quan era petit i el meu avi em volia renyar, em deia 'mira que vindrà el Serrallonga'. Sempre he tingut ganes de fer la història d'aquest personatge, un personatge carismàtic i cinematogràfic i a través del qual explicar una part de la història de Catalunya' ha explicat Esteve Rovira, director de Serrallonga. 'No hem volgut fer un discurs polític ni filosòfic del moment, sinó distreure a través d'un gran espectacle que explica part de la nostra història', ha afegit.

Comentarios

Se el primero en escribir un comentario

Es necesario estar registrado para añadir un comentario

Los clientes que compraron este producto también compraron