EducaMultimedia utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia de navegación y realizar tareas de analítica. Si continúa navegando, entendemos que acepta nuestra política de cookies.

976 109 700
Carles, Príncep de Viana (TV3) (Catalá)
Descatalogado

Carles, Príncep de Viana (TV3) (Catalá)

Actores: VARIOS ACTORES
Ref: 102208
Ver descripción detallada
Fecha lanzamiento: 02/07/2018

Sinopsis

La pel·lícula està produïda per TVC i l'Institut del Cinema Català, amb la col·laboració de la productora italiana Solaris Cinematografica, la francesa Hamster Productions i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat. Es va rodar durant la...

Géneros

Detalles

Sinopsis completa

La pel·lícula està produïda per TVC i l'Institut del Cinema Català, amb la col·laboració de la productora italiana Solaris Cinematografica, la francesa Hamster Productions i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat. Es va rodar durant la primavera del 2001 a diferents localitzacions de Catalunya, com Barcelona, el monestir de Poblet i el monestir de Santes Creus.

"Carles, príncep de Viana" (2001) és una història de ficció basada en fets reals succeïts a mitjans del segle XV i recollits per Mariona Ibars a la novel·la "El príncep de Viana" (Columna, 1996). TV3 en va produir l'adaptació en una TV-movie vibrant que va ser un gran èxit de públic i que no s'havia tornat a veure a la pantalla des de fa gairebé una dècada.  

Història, intrigues cortesanes i drama familiar es donen la mà en un títol que narra la confrontació brutal i els complots despietats per aconseguir el tron de Navarra. Una lluita apassionant que enfronta l'hereu legítim del regne -el príncep Carles-, amb l'usurpador -el seu propi pare, Joan de Trastàmara-.

David Selvas i Josep M. Pou es posen en la pell d'aquestes dues figures històriques en un cara a cara interpretatiu antològic. Al seu voltant, una cort de seguidors d'un i altre bàndol, formada per un bon grapat dels actors catalans més destacats dels últims anys: des de Ramon Madaula a Marc Cartes; de Julio Manrique a Irene Montalà; o de Manel Barceló a Belén Fabra, entre molts altres.

Al capdavant del projecte, la mà experta de Sílvia Quer, una de les realitzadores de cinema i televisió més reputada de tot l'estat. Entrenada en la direcció de serials dramàtics a Televisió de Catalunya, Quer acumula èxits els últims temps amb minisèries com "23-F: el dia més difícil del rei" (Premi Gaudí, Ondas i de l'ATV) o "Operación Jaque" (finalista al Premi Emmy Internacional). També va dirigir el llargmetratge de cinema "Febrer" (2007).

Características

Intèrprets: David Selvas (Carles de Viana), Josep Maria Pou (Joan II), Florence Darel (Joana Enríquez), Massimo Wertmuller (Pietro Sadoletti), Irene Montalà (Brianda de Vaca), Marc Cartes (Bisbe de Saragossa), Ramon Madaula (Francí Desplà), Manel Barceló (Joan de Beaumont), Eduard Farelo (Lluís de Beaumont), Jordi Martínez (Alfons Duc de Villahermosa); homes de la Biga: Gary Piquer (Safont), Pep Planas (Setantí); homes de la Busca: Boris Ruiz (Destorrent), Albert Pérez (Mitjavila), Lluís Hostalot (Torró); Vianistes: Eugeni Roig (Hug de Cardona), Julio Manrique (Alemany); Cortesans del rei: Joan Borràs (Abat Ivorra), Pep Jové (Governador Requesens), Jesús Ferrer (Arquebisbe de Tarragona), Ferran Audi (Bisbe de Vic), Juli Mira (Ambaixador Gómez de Frías), Joan Minguell (Juan Carrillo), Abraham Hurtado (Guerau), Carme Sansa (Reina Blanca de Navarra); Dames de la reina: Belén Fabra (Caterina), Aina de Cos (Agnès)

Comentarios

Se el primero en escribir un comentario

Es necesario estar registrado para añadir un comentario

Los clientes que compraron este producto también compraron