EducaMultimedia utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia de navegación y realizar tareas de analítica. Si continúa navegando, entendemos que acepta nuestra política de cookies.

976 109 700
Bumba kiwi DVD
Descatalogado

Bumba kiwi DVD

Ref: 50137
Ver descripción detallada
Fecha lanzamiento: 12/11/2009

Sinopsis

Ed. Infantil (3-5 anys) El personatge del Club Super 3 que parla en anglès ha sortit al mercat en forma de DVD"s: Bumba i Bumba Bumbalú. Cada DVD conté 12 capítols que combinen elements educatius, com les paraules i jocs de colors, amb pauses divertides. A...

Géneros

Detalles

  • Título: Bumba kiwi DVD
  • Fecha lanzamiento: 12/11/2009
  • Año: 2009
  • Duración: 60 minuts (12 episodis de 5 minuts)
  • Discos: DVD
  • Audio - Idiomas: català i anglès

Sinopsis completa

Ed. Infantil (3-5 anys) El personatge del Club Super 3 que parla en anglès ha sortit al mercat en forma de DVD"s: Bumba i Bumba Bumbalú. Cada DVD conté 12 capítols que combinen elements educatius, com les paraules i jocs de colors, amb pauses divertides. A més a més ve amb un llibret per acolorir. El Bumba és un pallasso una mica trapella que sempre està content fent números de circ amb l’ajut del seu millor amic el Bumbalú, així com de l’ocell Kiwi, l’osseta Nanadú o l’elefant Tumbi. Dins el circ, el Bumba i els seus amics viuen aventures divertides i situacions que els més menuts podran reconèixer fàcilment. La sèrie alterna elements educatius, com les paraules i jocs de colors, amb pauses divertides. Atesa la brevetat i la senzillesa del seu text, el DVD està tambè en versió anglesa (per introduir ja en els més petits aquesta llengua d’una manera molt progressiva i entenedora).

Comentarios

Se el primero en escribir un comentario

Es necesario estar registrado para añadir un comentario

Los clientes que compraron este producto también compraron