EducaMultimedia utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia de navegación y realizar tareas de analítica. Si continúa navegando, entendemos que acepta nuestra política de cookies.

976 109 700
Tornarem (TV3)
Descatalogado

Tornarem (TV3)

Directores: Felip Solé
Ref: 60740
Ver descripción detallada
Fecha lanzamiento: 27/04/2012

Sinopsis

Fugint de les tropes franquistes que entren a Barcelona a les acaballes de la Guerra Civil, la Lola i el Felip veuen amb desesperació com la seva filla Maria és segrestada pels falangistes. Obligats a seguir el camí de l’exili, el matrimoni serà reclòs al...

Géneros

Detalles

  • Título: Tornarem (TV3)
  • Fecha lanzamiento: 27/04/2012
  • Año: 2011
  • Duración: 170 MIN
  • Discos: 2 DVD
  • Subtítulos: català i castellà

Sinopsis completa

Fugint de les tropes franquistes que entren a Barcelona a les acaballes de la Guerra Civil, la Lola i el Felip veuen amb desesperació com la seva filla Maria és segrestada pels falangistes. Obligats a seguir el camí de l’exili, el matrimoni serà reclòs al camp de concentració d’Argelers. Quan aconsegueixen sortir-ne, el Felip tornarà a Barcelona per intentar recuperar la seva filla, tot i que els esdeveniments el portaran fins l’Àfrica, on lluitarà durant cinc anys a les ordres del general Leclerc. Mentrestant, a França, la Lola coneixerà el Manel, un passador de refugiats, de qui no podrà evitar enamorar-se.. CASTELLANO Miniserie explica una historia de amor protagonizada por una mujer, Lola (Bea Segura), que ha cruzado la frontera francesa y cuyo marido, Felip (Roger Coma), ha tenido que regresar a Barcelona para rescatar a su hija, Maria, secuestrada por unos falangistas. Lola acaba confinada en el campo de Argelès (Languedoc-Rosellón), donde se enamorará de un anarquista, Manel (Oriol Tarrasón).

Comentarios

Se el primero en escribir un comentario

Es necesario estar registrado para añadir un comentario

Los clientes que compraron este producto también compraron