EducaMultimedia utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia de navegación y realizar tareas de analítica. Si continúa navegando, entendemos que acepta nuestra política de cookies.

976 109 700
Pack NostraNau (Una Mirada Als Astres)

Pack NostraNau (Una Mirada Als Astres)

Ref: 21043
Ver descripción detallada
Fecha lanzamiento: 27/04/2006

Sinopsis

Nostra Nau descriu la Terra, la Lluna, el Sol, els planetes, les estrelles, les constel·lacions, les galàxies... amb imatges de l’observació i recreacions realitzades per ordinador d’acord amb els models astronòmics. Nostra Nau exposa una visió dels astres...
Encargar 

49,90 €
 Añadir al carrito

Detalles

Sinopsis completa

Nostra Nau descriu la Terra, la Lluna, el Sol, els planetes, les estrelles, les constel·lacions, les galàxies... amb imatges de l’observació i recreacions realitzades per ordinador d’acord amb els models astronòmics. Nostra Nau exposa una visió dels astres i de l’espai ajustada als coneixements científics més moderns.

Cada episodi convida a descobrir i a gaudir l’espectacle de l’Univers; el conjunt d’episodis constitueix una variada aproximació a l’astronomia. Estoig de 3 DVD amb 150 episodis del programa: més de 10 hores de coneixements astronòmics exposats atractivament per a tots els públics.

Comentarios

Se el primero en escribir un comentario

Es necesario estar registrado para añadir un comentario

Los clientes que compraron este producto también compraron