EducaMultimedia utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia de navegación y realizar tareas de analítica. Si continúa navegando, entendemos que acepta nuestra política de cookies.

976 109 700
Pack Nostra Nau (Una Mirada Als Astres)

Pack Nostra Nau (Una Mirada Als Astres)

Ref: 21043
Ver descripción detallada
Fecha lanzamiento: 27/04/2006

Sinopsis

Nostra Nau descriu la Terra, la Lluna, el Sol, els planetes, les estrelles, les constel·lacions, les galàxies... amb imatges de l’observació i recreacions realitzades per ordinador d’acord amb els models astronòmics. Nostra Nau exposa una visió dels astres...
En stock 

49,90 €
 Añadir al carrito

Detalles

Sinopsis completa

Nostra Nau descriu la Terra, la Lluna, el Sol, els planetes, les estrelles, les constel·lacions, les galàxies... amb imatges de l’observació i recreacions realitzades per ordinador d’acord amb els models astronòmics. Nostra Nau exposa una visió dels astres i de l’espai ajustada als coneixements científics més moderns.

Cada episodi convida a descobrir i a gaudir l’espectacle de l’Univers; el conjunt d’episodis constitueix una variada aproximació a l’astronomia. Estoig de 3 DVD amb 150 episodis del programa: més de 10 hores de coneixements astronòmics exposats atractivament per a tots els públics.

Comentarios

Se el primero en escribir un comentario

Es necesario estar registrado para añadir un comentario

Los clientes que compraron este producto también compraron