EducaMultimedia utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia de navegación y realizar tareas de analítica. Si continúa navegando, entendemos que acepta nuestra política de cookies.

976 109 700
Nit de Patum (TV3)**

Nit de Patum (TV3)**

Ref: 58103
Ver descripción detallada
Fecha lanzamiento: 21/07/2011

Sinopsis

Aquest dijous 3 de juny tenim una cita amb la "Nit de Patum" de TV3, un programa especial amb què Televisió de Catalunya col·labora en la difusió d"una de les festes populars catalanes més conegudes, que, a més, té el títol de Patrimoni Oral i Immaterial de...
En stock 

12,95 €
 Añadir al carrito

Detalles

  • Título: Nit de Patum (TV3)**
  • Fecha lanzamiento: 21/07/2011
  • Año: 2011
  • Duración: 1
  • Discos: 1 DVD
  • Audio - Idiomas: catalan

Sinopsis completa

Aquest dijous 3 de juny tenim una cita amb la "Nit de Patum" de TV3, un programa especial amb què Televisió de Catalunya col·labora en la difusió d"una de les festes populars catalanes més conegudes, que, a més, té el títol de Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat, atorgat per la Unesco. Fins ara, la Patum ha estat tractada àmpliament en nombrosos reportatges, documentals o connexions informatives, en molts programes dels diversos canals de Televisió de Catalunya, però aquest any, i amb la col·laboració de l"Ajuntament de Berga, TV3 emetrà la festa berguedana de la Diada de Corpus. L"emissió es farà en semidirecte i amb un gran desplegament tècnic, adequat al marc físic on té lloc la festa.

Comentarios

Se el primero en escribir un comentario

Es necesario estar registrado para añadir un comentario

Los clientes que compraron este producto también compraron