Comprar Nubes  El Mercat de les Flors i Benecé Dvd
search
  • Comprar Nubes  El Mercat de les Flors i Benecé Dvd

Nubes: El Mercat de les Flors i Benecé

21,95 €
Cantidad

Aquests dies en què la dansa és protagonista (el dia 29 és el Dia Internacional de la Dansa) s'estan movent moltes coses. I una per celebrar és la posada a la venda del DVD educatiu de l'espectacle Nubes, creació de la companyia Aracaladansa a partir de l'imaginari del pintor surrealista René Magritte. L'espectacle ha estat pensat i creat per a tota la família a partir de dos anys d'edat.

Aquest és el tercer volum de la col•lecció de DVD educatius que va endegar el Mercat de les Flors a partir del seu cicle familiar Dan Dan Dansa. Aquesta col•lecció és fruit de la col•laboració entre el Mercat de les Flors i la productora Benecé; els dos anteriors DVD van ser Momentari, de la companyia Nats Nus, i FlexelF, de la companyia Mudances / Àngels Margarit.

L'espectacle Nubes d'Aracaladanza, que s'ha pogut veure al Mercat aquesta temporada, va estar guardonat amb el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud 2010 que atorga el Ministeri.

El DVD conté, a més de l'obra, un quadern educatiu il•lustrat perquè els nens puguin imaginar, pintar i donar forma a les seves pròpies coreografies, entre d'altres continguts. Està recomanat per a nens i nenes a partir de 4 anys. Es pot trobar al Mercat de les Flors a un preu de 19,95 €, així com a les llibreries habituals especialitzades, com Abacus, FNAC, El Corte Inglés o MediaMark, entre d'altres.

INFANTIL
8421597064442

Ficha técnica

Año
Formato
DVD
Edad
A partir 4 anys. mares. pares i educadors
Audio - Idiomas
Català. castellà. francès i anglès
Intérprete / Grupo
ARACALADANZA

Referencias específicas

ean13
8421597064442
Comentarios (0)